Uitleg SMS Versturen via SMS-Versturen.nl

Hoe werkt het?

SMS berichten versturen via het internet is heel eenvoudig. Allereerst kunt u zich op de hoofdpagina aanmelden (of op de pagina "Goedkoop SMS Sturen"). Aanmelden is gratis en uw privacy wordt 100% gegarandeerd: uw mobiele nummer is voor niemand binnen SMS-Versturen.nl zichtbaar, en zal nergens voor gebruikt worden.

Aanmelden

Bij het aanmelden hoeft u alleen uw 06-nummer, uw e-mailadres en een zelf te kiezen wachtwoord op te geven. Het invullen van het e-mailadres is nodig om uw account te bevestigen en om eventueel uw wachtwoord in de toekomst opnieuw op te vragen indien u deze verloren bent. Uw 06-nummer vult u in, omdat elke SMS die u verzend uw nummer als afzender krijgt. Aanmelden kan door op de hoofdpagina op de knop aanmelden te drukken.

Inloggen

Nadat u een account aangemaakt heeft, kunt u via de hoofdpagina (of op de pagina "Goedkoop SMS Sturen") inloggen. U krijgt dan het volgende scherm te zien:
Voorbeeld inloggen - sms-versturen.nl

Opwaarderen

Als u net nieuw bent of u heeft geen sms tegoed meer, dient u eerst uw sms tegoed op te waarderen. U kunt heel eenvoudig uw sms saldo ophogen door op "Credits opwaarderen" te klikken.

U belt vervolgens een 0900 nummer en typt de code in die op uw scherm staat. Dit kost 1,30 euro. U krijgt hiervoor 15 sms credits. Hiermee kunt u dus 15 sms berichten versturen naar alle providers in Nederland, maar ook naar vele providers in het buitenland! U betaalt dus per sms bericht slechts 1,30 gedeeld door 15 is 8,7ct per SMS!

SMS berichten versturen naar het buitenland voor slechts 8,7ct per bericht?

Het lijkt bijna niet mogelijk, maar toch is het zo: u kunt ook naar het buitenland smsen voor slechts 8,7ct per bericht! Helaas worden nog niet alle providers in het buitenland ondersteund, maar al wel vrij veel!

Klik hier voor een lijst met alle operators die ondersteund worden.

Dit houdt in dat u naar alle providers die in die lijst staan een sms bericht kunt sturen. Zoals te zien is worden in Nederland alle providers ondersteund.

Hoe kan het zo goedkoop?

Het voordeel van internet is dat het internationaal is: gaat u naar een Amerikaanse website, betaalt u ook niet extra voor het bekijken van die Amerikaanse website. Met sms berichten versturen via sms-versturen.nl gaat het net zo. U betaalt een vast tarief voor elke verzonden sms, ongeacht of de sms naar het buitenland verzonden wordt of niet.

Let op: bij het versturen van sms berichten naar het buitenland moet u op 2 dingen letten:

  1. De ontvanger van de SMS moet aangesloten zijn bij één van de providers in de lijst met operators (zie het punt hierboven)
  2. U dient voor het 06-nummer het landnummer te zetten. Wilt u bijvoorbeeld een SMS verzenden naar een Franse mobiele telefoon, en het nummer is 06-1234567890, dient u als nummer in te vullen: +3361234567890 Zonder streepjes, en met het landnummer van Frankrijk (+33)

Wachtwoord vergeten

Indien u uw wachtwoord vergeten bent, klik dan hier

Overige vragen en/of opmerkingen

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over deze website, kunt u gebruik maken van het contactformulier op de contact pagina (zie link onderaan deze pagina):